Deze e-mail in uw browser lezen? Klik hier

main image

Stap 1: Uw aanvraag wordt gecontroleerd

U krijgt alleen toegang tot de website als u hiervoor gemachtigd bent. De beheerder van de website gaat na of u lid bent van onze kerk. Meestal krijgt u binnen 24 uur antwoord. Wanneer u bent bevestigd ontvangt u een e-mail.

features

Stap 2: Inloggen op de website

Inloggen op de website is simpel. Klik in het menu op inloggen en gebruik u gebruikersnaam en wachtwoord die u tijdens de registratie hebt opgegeven.

Bent u deze gegevens vergeten? Geen nood! Op de pagina waar u kunt inloggen staat ook een link voor als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten.

Direct inloggen

Stap 3: Ontdek de gemeente online

Op de website is veel informatie over de gemeente te vinden, maar alleen als u ingelogd bent. Hieronder staan een aantal handige pagina's waar u vanaf moet weten!

graph

Gezichtenboek

De gemeentegids is in zijn geheel online te vinden. Alleen de online versie bevat foto's van een groot deel van de gemeenteleden. Handig als u even geen gezicht bij een naam weet.

Bekijk gezichtenboek

community

Perspectief

Het Perspectief is iedere maand ook online te vinden. Zodra deze naar de drukker wordt verstuurd komt hij ook op de website. U kunt hem dus sneller lezen en het is goed voor het milieu!

Bekijk archief

graph

Agenda

Alles wat er in de kerk te doen is, is te vinden in de agenda. Een makkelijk overzicht zodat u altijd op de hoogte bent van wat er in de kerk gebeurd.

Bekijk de agenda

community

Alles voor gemeenteleden

Informatie voor gemeenteleden is makkelijk te bereiken via de balk bovenin de website. Deze balk is alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Wilt u deze e-mails niet ontvangen, schrijf u hier uit