Deze e-mail in uw browser lezen? Klik hier
 
 
logo
 
main image
 
 
Stap 1: Uw aanvraag wordt gecontroleerd
 
U krijgt alleen toegang tot de website als u hiervoor gemachtigd bent. De beheerder van de website gaat na of u lid bent van onze kerk. Meestal krijgt u binnen 24 uur antwoord. Wanneer u bent bevestigd ontvangt u een e-mail.
 
 
 
features
 
Stap 2: Inloggen op de website
 
Inloggen op de website is simpel. Klik in het menu op inloggen en gebruik u gebruikersnaam en wachtwoord die u tijdens de registratie hebt opgegeven.

Bent u deze gegevens vergeten? Geen nood! Op de pagina waar u kunt inloggen staat ook een link voor als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten.
 
Direct inloggen
 
 
 
Stap 3: Ontdek de gemeente online
 
Op de website is veel informatie over de gemeente te vinden, maar alleen als u ingelogd bent. Hieronder staan een aantal handige pagina's waar u vanaf moet weten!
 
 
 
graph
 
Gezichtenboek
 
De gemeentegids is in zijn geheel online te vinden. Alleen de online versie bevat foto's van een groot deel van de gemeenteleden. Handig als u even geen gezicht bij een naam weet.
 
Bekijk gezichtenboek
 
community
 
Perspectief
 
Het Perspectief is iedere maand ook online te vinden. Zodra deze naar de drukker wordt verstuurd komt hij ook op de website. U kunt hem dus sneller lezen en het is goed voor het milieu!
 
Bekijk archief
 
 
graph
 
Agenda
 
Alles wat er in de kerk te doen is, is te vinden in de agenda. Een makkelijk overzicht zodat u altijd op de hoogte bent van wat er in de kerk gebeurd.
 
Bekijk de agenda
 
community
 
Alles voor gemeenteleden
 
Informatie voor gemeenteleden is makkelijk te bereiken via de balk bovenin de website. Deze balk is alleen zichtbaar als u bent ingelogd.
 
 
 
 
 
Wilt u deze e-mails niet ontvangen, schrijf u hier uit