Collecte

In de huidige coronacrisis willen we u op een aantal mogelijkheden wijzen zodat u toch uw collecte kunt geven. We hebben besloten om maar één collecte te houden voor drie doelen. Op basis van historische cijfers zal het bedrag worden verdeeld tussen de verschillende collecte doelen.

De eerste mogelijkheid:

Creëer thuis een collectebakje zodat u daar tijdens de zondagse diensten daar de collecte bonnen of cashgeld in kunt doen. Op de eerst volgende gelegenheid, zodra de kerk weer toegankelijk is, kunt u deze dan meenemen en in de daarvoor speciaal bestemde doos schenken.

De tweede mogelijkheid:

U kunt een wekelijks een bedrag overmaken op het rekeningnummer van de kerk:
CHR. GER. KERK. Oud-Beijerland NL19 RABO 0351 1126 50
Graag onder vermelding van: Collecte

De derde mogelijkheid:

U kunt uw collecte overmaken via een betaalverzoek:

Of via het betaalverzoek via de QR-code:

Deze QR-code verwijst naar een ING betaalverzoek. Dus alleen via de ING-app te gebruiken. Voor de andere banken uw camera functie of algemene QR-scan app gebruiken om de QR-code in te scannen en zo het betaalverzoek te betalen.