Inloggen op CGK Oud-Beijerland

Nog geen account?

Werkwijze registreren kerkdiensten

Hieronder vindt u de werkwijze voor het bezoeken van de kerkdiensten aanmelden gaat als volgt:

STAP 1:
Meld u aan via deze link :
https://app.kerktijd.nl/member/register/b35b2c92-71a0-449a-ad21-d8c02dd100b2

of gebruik de QR-code:

Opmerkingen bij stap 1:

Het mailadres wat u hier opgeeft, is ook het mailadres waarop u de  uitnodigingen zult ontvangen.
– Het wachtwoord is nodig om later uw selecties aan te kunnen passen
– Met betrekking tot het aantal kerkbezoekers: vul hier het aantal gezinsleden in waarmee u normaliter een kerkdienst bezoekt. Nu kan het voorkomen dat u met minder (of juist meer) gezinsleden wilt komen op een zondag. Dit kunt u aangeven bij de daadwerkelijke uitnodiging. Als u later structureel met meer of minder gezinsleden komt, kunt u dat altijd nog aanpassen in uw basis registratie.

Voor wat betreft de categorieën (kerkdiensten) heeft u de mogelijkheid aan te geven welke diensten u wilt bezoeken: u kunt aangeven of u beide diensten of alleen de ochtend- of middagdiensten wilt bijwonen.

STAP 2: 
Bevestigen mailadres
U ontvangt een verificatiemail op het opgegeven mailadres. Klik op de link of knop in de mail om uw mailadres en aanmelding te bevestigen.

STAP 3:
Een uitnodigingsmail
Zodra het systeem u selecteert om een kerkdienst bij te wonen (op basis van uw opgegeven selectie) ontvangt u een uitnodigingsmail. Binnen 48 uur dient u aan te geven of u wel of niet komt door te klikken op de buttons in de uitnodigingsmail.
Opmerkingen bij stap 3:
– U wordt dus uitgenodigd voor een specifieke dienst, u kunt dus niet schuiven of ruilen met andere gemeenteleden!
– Als u aangeeft dat u komt, dan kunt u tevens aangeven met hoeveel kerkbezoekers u komt; als dat afwijkt van het door u oorspronkelijk opgegeven aantal kerkbezoekers bij stap 1 dan houdt het reserveringssysteem daar rekening mee door eventueel extra deelnemers uit te nodigen.
– Als u aangeeft dat u niet komt óf niet reageert binnen 48 uur vervalt automatisch uw uitnodiging en zal iemand anders uitgenodigd worden.

Omzien naar elkaar 
Kent u iemand uit uw omgeving die géén mail kan ontvangen of geen toegang heeft tot internet, maar wél graag kerkdiensten wil bijwonen? Geef dan de naam en telefoonnummer van dit betreffende gemeentelid door aan de betreffende wijkcoördinator. Zij zullen dit doorgeven aan de onderstaande beheerder zodat deze personen gewoon kunnen meerouleren in het systeem en telefonisch worden uitgenodigd om een kerkdienst bij te wonen.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van uw aanmelding, de reserveringen of komt u er niet uit? Dan kunt u zich wenden tot:
Commissie A&B  aenb@cgk-obl.nl
of Dave Dorrestijn   06-13025661

Klik hier voor het Gebruiksplan-kerkgebouw-CGKOBL-versie-okt2020

Contact

  • Admiraal de Ruyterstraat 1
    3262XB Oud-Beijerland
  • 0186 - 618155

Vragen over God?