Over de kerkdienst

Elke zondag komen we in de Gedachteniskerk samen voor de erediensten. Deze diensten zijn gewoonlijk om 9:30 en 17:00. Mogelijk hebt u nog nooit een dienst bij ons meegemaakt. Daarom is het handig om te weten wat u tijdens de eredienst kunt verwachten.

Ontvangst

In de voorhal van onze kerk wordt u welkom geheten door twee gemeenteleden van het ontvangstcomité. Zij zullen u wegwijs maken en eventuele vragen die u heeft beantwoorden.

Tijdens de kerkdienst

Tijdens de kerkdienst wordt er uit de bijbel gelezen middels de Herziene Statenvertaling (HSV). Wij zingen hoofdzakelijk Psalmen en uit de bundel Weerklank en Opwekking. De liederen worden geprojecteerd op twee beamers in de kerkzaal.

Voordat de kerkdienst begint is het in onze gemeente gebruikelijk dat we een drie-tal liederen zingen. Hier zit ook een lied speciaal voor de kinderen bij. Na dit lied mogen de kinderen naar de zondagsschool. De zondagsschool duurt de gehele kerkdienst. Voor welke leeftijdsgroep er zondagsschool is, zal op de beamers getoond worden.