VBK

Doel VBK:

In de voorjaarsvakantie wordt er jaarlijks op woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen de Vakantie Bijbel Klub gehouden in de Gedachteniskerk in Oud-Beijerland. De VBK  richt zich op alle basisschoolkinderen. Het doel is om kinderen op een leuke en speelse manier in aanraking te laten komen met de liefde van God en het geloven in Hem.

Elke jaar is er een nieuw thema. Voor 2019 is dat het thema: Welkom thuis.

Alle drie de ochtenden staan in het teken van een bijbel verhaal rondom het thema. Deze zal worden uitgelegd door middel van een verhaal, een sketch een poppenkast en een (knutsel/spel) verwerking.

VBF:

In de kerstvakantie wordt er jaarlijks op één ochtend een Vakantie Bijbel Feest gehouden in samenwerking met de Nederlands-Hervormde kerk in Oud-Beijerland. Het doel blijft gelijk aan wat we willen bereiken met de VBK, maar willen het in kerkelijk verband breder trekken om meer kinderen te kunnen bereiken. Op deze ochtend wordt er een optreden verzorgd door een extern bureau, met een thema wat aansluit bij de VBK van de Gedachteniskerk en de VBC van de Nederlands-Hervormde kerk.

Team:

Het team bestaat uit belijdende leden van de gedachteniskerk. Voor 2019 betekend dit:

Renske van der Hoek (voorzitter), Jeroen Hokke, Ruud Jongste, Judith Dorrestijn, Jennie Offereins, Marieke van Houten, Anita Laurman, Irene van Vliet en Leonie Schipper

Het team wordt op de dagen van de Vakantie Bijbel Klub geholpen door verschillende gemeenteleden van de gedachteniskerk en van omliggende kerken.

Archief:

Op de volgende pagina kunt u het archief vinden van de laatste VBK’s & VBF’s (klik hier)