Home > Verenigingen > Zondagsschool

Zondagsschool

Zondagsschool Obadja

Iedere zondag wordt tijdens de kerkdienst zondagsschool gegeven voor de groepen 1 tot en met 6 van de basisschool. Met een heel team van leiding mogen we daar elke zondag weer voor gaan.  Op de zondagsschool gaat de Bijbel open en mogen we ons in een verhaal uit de Bijbel verder verdiepen. We bidden en zingen met elkaar en maken een verwerking.  We vinden het belangrijk dat de kinderen op hun nivo uit Gods Woord horen en hopen met elkaar te kunnen bijdragen in het opgroeien met God. Wat een dankbare en verantwoordelijke taak is, maar ook erg leuk om mee bezig te zijn. Met de kinderen sparen we voor een collectedoel, dat ieder half jaar wijzigt.

De zondagsschool wordt gegeven in 3 groepen, verdeeld over de ochtend en de middag.  Per groep is er een andere manier van vertellen en verwerking. Ook worden per groep liedjes aangeleerd die passen bij de leeftijd van de kinderen. Tijdens de school(zomer) vakantie is er geen zondagsschool. Als er om een andere reden geen zondagsschool is dan wordt dat o.a. via het Perpectief bekend gemaakt.

Voordat de dienst begint zitten de kinderen in de kerk. Bij het zingen voor de dienst komt op de beamer te staan wanneer de kinderen naar de zondagsschool kunnen gaan. Na afloop van de zondagsschool kunnen de kinderen, indien nodig, opgehaald worden uit de zaal achter.

Groep 1 (tijdens ochtenddienst)
In deze groep  zijn de kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisschool welkom.
Leiding van deze groep zijn:
Antoinette Daane, Willemien Malenstein, Wilma Brussaard, Monique Vijfhuize en Lia de Jong

Groep 2 (tijdens middagdienst)
In deze groep zijn de kinderen van groep 3 en groep 4 van de basisschool welkom.
Leiding voor deze groep zijn:
José Streefkerk, Antien Mourits, Nienke Uittenbogaart, Michiel Knook en Willeke Klop

Groep 3 (tijdens middagdienst)
In deze groep zijn de kinderen van groep 5 en groep 6 van de basisschool welkom.
Leiding voor deze groep zijn;
Heinrich Rijsdijk, André Keijzer, Anita Hoogendoorn, Jennie Offereins en Gerco Vijfhuize

Elke zondag hebben twee personen per groep de leiding.  Één leiding heeft de hoofdleiding, heeft de voorbereidingen thuis gedaan, vertelt het verhaal etc. De tweede leiding is bijleiding, zodat alle kinderen voldoende aandacht krijgen.

Wij vinden het erg leuk om de kinderen van onze gemeente te ontmoeten, dus kom gezellig naar de zondagsschool. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom bij ons. Mocht u vragen of op/aanmerkingen hebben dan horen wij dat graag van u.

Hartelijke groet namens het team van de zondagschool

contactpersonen zondagschool:

Lia de Jong, tel. 0186-618863